DESPRE NOI

Am creat Fonte Naturis pentru ca suntem pasionati de un stil de viata activ si sanatos, bazat pe o alimentatie curata si echilibrata, fara produse de origine animala.Din gama pe care o propunem, singurele care au tangenta cu lumea animala sunt produsele din miere de Manuka, alimente ale caror beneficii terapeutice incontestabile ne-au determinat sa facem o exceptie de la aceasta regula autoimpusa.

Ideea magazinului online s-a nascut inca din anul 2013, iar in calatoriile noastre prin lume am tot adunat referinte despre cum ne-am dori sa arate in final acest loc dedicat alimentatiei sanatoase si gustoase.

Fonte Naturis a devenit intre timp garantia unei selectii premium, in care isi gasesc locul doar produse-referinta in clasa de alimente pe care o reprezinta. Un criteriu de selectie important al acestor produse il reprezinta absenta GLUTENULUI, LACTOZEI sau a ZAHARURILOR RAFINATE din compozitie. Singurii indulcitori pe care ii veti intalni in unele dintre produsele noastre sunt nectarul din flori de cocos (zaharul de cocos), stevia sau eritritolul.

Produsele noastre nu contin coloranti sau conservanti artificiali, potentiatori de arome, organisme modificate genetic sau alte substante daunatoare sanatatii. Am parcurs un proces de selectie indelungat si anevoios iar la finalul acestuia au ramas mai putin de 300 de articole care indeplinesc toate aceste criterii. Noi insine suntem cei mai fideli clienti ai magazinului.

Suntem importatori unici in Romania pentru aproape toate marcile prezente pe site si, printr-o structura organizationala extrem de supla, reusim sa oferim cele mai corecte si avantajoase preturi.

Acest site este gandit a fi un one-stop-shop cu produse sanatoase si de calitate pentru pregatirea tuturor meselor principale, dar si a micilor gustari de pe parcursul unei zile.

Ne-am dorit sa avem o selectie de produse unice in categoriile lor si speram ca alegerile facute sa va ofere o experienta gourmet demna de un adevarat foody.

Protejam natura!           Respectam Animalele!           Pretuim Sanatatea! 

about-us